Kerítéselemek egyedi méretre - Kapu-kerites építés - kapu-kerites

Tartalomhoz ugrás
Kerítéselemek egyéni méretre!

Nem a gombhoz varjuk a kabátot! Kerítések kivitelezésével foglalkozunk, ezért mi tudjuk a legjobban, hogy a piacon kapható kerítéselemek, szabványos méreteivel elég nehéz kalkulálni! Az oldalunkon pár egyszerű lépésben megadhatja a készítendő kerítéselem méreteit és mi egy napon belül elküldjük az árkalkulációt és azt hogy mikorra tudjuk vállalni annak elkészítését!
Modern kerítéselem
Kerítéselemek fából, fémvázra építve, egyszerű felfogatással, hegeszthető és dübelezhető kivitelben is. Méret korlátozások nélkül! Variálható  anyagból , különböző  színekkel!

Kerítéselemek fémből és kovácsoltvasból, egyszerű felfogatással, hegeszthető és dübelezhető kivitelben is. Méret korlátozások nélkül! Variálható  mintákkal és, különböző  színekkel!
                               
kerítéselem rögzítőelem
A kerítéselemeket a képen látható "kuplungos" csatlakozással készítjük! Előnye hogy a beépítésnél 2cm toleranciát enged meg, elkerülve az illesztési problémákat. Valamint ez a csúszó rögzítés, átveszi a kerítés téli-nyári dilatációjából adódó mozgást. A kerítés nem fog repedezni, szétválni! Hegeszthető és dübelezhető kivitelben is!

                                                                 "kuplungos" rögzítés kép
Vissza a tartalomhoz