Úszókapu ellensúly beton - Kapu-kerites építés - kapu-kerites

Tartalomhoz ugrás
Úszókapu ellensúly beton
Az úszókaput az ellensúly fogja megtartani évtizedeken keresztül,ezért gondosan építsük meg! Ha a következőket betartja túl nagy hibát nem követ el! Az ellensúly hossza a kapunyílás fele (képen "A" távolság), szélessége 50 cm, mélysége 80 cm, a csapágyak távolsága (képen "B" távolság) pedig a kapunyílás egyharmada! Ez egy szokványos méretű kapura vonatkozik.
úszókapu beton
Az ellensúly elkészülési ideje 20-28 nap! Ez azt jelenti, hogy ennyi idő alatt szilárdul meg annyira hogy gond nélkül elbírja a kapu súlyát! A kész ellensúly tömege 2 tonna körül van. Az ellensúly síkja a kapubejáró síkjával legyen egyforma magassággal! Így érhetjük el, hogy a kapu alja és a talajszínt közötti távolság 5-7 cm legyen (ez az ideális magasság)
Az ellensúly kivitelezési költsége (anyag+munkadíj) 70 000- 100 000 Ft között van! Ez az összeg tartalmazza, az automatika telepítéséhez szükséges elektromos kiállás előkészítését is (gégecsövezés). Kizárólag nálunk vásárolható meg 16 000Ft-os áron egy a cégünk által kifejlesztett  csavaros beülő szerkezet. A szerkezet beépítése után a kapu minden síkban , állítható marad. Kiküszöbölve az évak alatt előforduló , talajmozgásból adódó szinteltérést. A beülő szerkezet tartalmazza a csapágyak, görgőtartó valamint az automatika rögzítési helyét is.
Vissza a tartalomhoz